OPI håndtryk

BAMBERG Consult er en innovativ konsulentvirksomhed, der hjælper private virksomheder og offentlige organisationer med at opnå det fulde udbytte af offentlig-privat innovationssamarbejde.

BAMBERG Consult rådgiver på baggrund af mangeårig erfaring med at opstarte og gennemføre succesfulde udviklingsprojekter mellem private og offentlige parter.

BAMBERG Consult hjælper jer trygt igennem de forskellige faser og udfordringer, der måtte være i jeres innovationsprojekt, og kompetenceløfter jeres organisation til at anvende og opnå det fulde potentiale i OPI.

 

portræt

 

BAMBERG Consult er stiftet af iværksætter, ingeniør og antropolog Peter Bamberg Jensen, der i de sidste 15 år har arbejdet med iværksætteri, forretningsudvikling, innovationsledelse og projektstyring i både den private og offentlige sektor.

Peter er en flittig benyttet fordragsholder om OPI og iværksætteri, hvilket mere end 100 danske og engelske oplæg og kurser vidner om. Derudover har han bidraget som medskriver på flere danske artikler og pjecer om innovation og entreprenørskab.